Kapitaal en risicoverzekering

Bij financiele bedrijfsrisico's en fiscale balansreserveringen kan een eenmalige uitkering ineens of een bepaald beschikbaar vermogen in voorkomende situaties wenselijk zijn.

Bijvoorbeeld bij:

  • in leven zijn op een bepaalde datum;
  • overlijden voor een bepaalde datum.
     
In leven zijn Overlijden Overlijden of Invaliditeit ten gevolge van ongeval (niet arbeidsongeschiktheidsverzekering)
Vermogen opbouwen Overlijdensrisicoverzekering
Ongevallenverzekering
 
Doelen vermogen of kapitaal ineens bij overlijden of invaliditeit
Aflossing bedrijfsfinanciering of lening Bedrijfscontinuïteit bij overlijden compagnon of sleutelpersoon Afdekken betalingsverplichting in eigen beheer opgebouwde voorzieningen (pensioen-/oudedagsverplichting) en/of daarop rustende belastingclaim

hoe kiest u een passende oplossing?

Een hulpmiddel daarbij is onze dienst Jaarrekening-, pensioen- en inkomensanalyse.

Dit is een onderzoek naar de financiele posities van de onderneming en in privé rekening houdend met uw zakelijke en persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. 

Dit wordt uitgewerkt in een financieel overzicht nu en later. Waarin een begroting van de omzet-/inkomens- en vermogensontwikkeling. De onderlinge verbanden en hun wisselwerking. En uiteindelijk het resterend budget nu en later.

Hiermee ontstaat een planbaar overzicht in absolute getallen. En daarop kunt u maatregelen, bijvoorbeeld het vormen van vermogen voor later en/of het afdekken van financiele risico's nu, nauwkeurig afstemmen. En bewuste keuzes maken.

contact

Wilt u meer informatie, hebt u een vraag of wilt u advies?

U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.