Webinar Bijna met pensioen

Inschrijven webinar (Bijna) met pensioen


Tijdens de Pensioen3daagse op 3, 4 en 5 november 2020 organiseerden wij op verschillende tijdstippen een gratis webinar met als onderwerp: Bijna met pensioen.

Wat is een webinar?


Een webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer en in hun eigen omgeving volgen en de spreker zien en horen. En vragen stellen.

Waar gaat het webinar over?


In dit webinar laten wij zien wat de Pensioenschijf van vijf is. Waaruit bestaat jouw totale pensioen? En welke keuzemogelijken er zijn om dit optimaal te laten aansluiten op jouw wensen en wat je nodig hebt. Met tips en informatie uit onze dagelijkse praktijk. En stel jouw vragen via de chatmogelijkheid.

Ja, ik schrijf mij in voor de herhaling in november en december 2020


In de laatste week van november en de tweede week van december wordt het webinar (bijna) met pensioen herhaald. Vul het onderstaande contactformulier in en zet als omschrijving: webinar met pensioen.

U ontvangt via onze nieuwsbrief een melding zodra de nieuwe data voor november en december 2020 bekend zijn.Terug naar overzicht

Online contactformulier

Gegevens aanvrager:
Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Bij het versturen van dit formulier stemt u er mee in dat wij uw gegevens mogen gebruiken om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden veilig en gecodeerd verstuurd via onze SSL verbinding en worden niet opgeslagen in onze database.


Online webcam afspraak maken


Wilt u een online webcam afspraak met ons inplannen? Volg onderstaande link en plan uw afspraak in!
https://pensioenadviesbureaugerritsen.24sessions.com/

Deel deze pagina